Mindful Zwanger en Bevallen met partner

Mindful Zwanger en Bevallen geeft je een positieve manier van zwanger zijn, een ontspannen bevalling en verbetert de relatie tussen jullie als ouders en jullie baby.

Mindfulness houdt in dat je aandacht geeft op een speciale manier, doelbewust, op het moment zelf en niet oordelend. Je leert opmerkzaam en nieuwsgierig te zijn om je gedachten en emoties van een afstand te bekijken.
Hierdoor krijg je een keuze hoe je gaat reageren op bijvoorbeeld stress tijdens de zwangerschap of onzekerheid omtrent de bevalling. Door de lessen krijg je meerdere handvatten om samen met je partner goed voorbereid te zijn op de bevalling. Ook zul je merken dat je baby je eigen mindfulness trainer zal zijn en zal ook de relatie met je partner verdiepen.

Ik geef voor zwangere en partner een training mindful zwanger en bevallen. Een hele complete training voor een ontspannen zwangerschap, om je goed voor te bereiden op de bevalling, het verdiepen van je relatie, het ouderschap en het zijn met je baby. Kortom de mindfulness is een levenskunst die je helpt in je verdere leven.

De training bestaat uit vier wekelijkse lessen van anderhalf uur die je samen met je partner volgt.

 

Tijdens de training komt het volgende aan bod:

-Mindfulness ontspanningsoefeningen, waardoor je vertrouwen en moed zal toenemen
-Vaardigheden ontwikkelen om beter om te gaan met stress en onzekerheid tijdens de zwangerschap en het ouderschap
-Leren omgaan met de weeën tijdens de bevalling
-Verdiepende relatieoefeningen met je partner
-Het ontwikkelen van het ouderschap
-Inzicht krijgen in de 24 uurs cyclus van je baby
-Leren beter in contact te staan met je eigen lichaam

 

Kosten: €350,00 voor jullie samen. Vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden in een aanvullend pakket maximaal € 100,00 voor een zwangerschapscursus.